Hva er en gjentakende tjeneste?

En gjentakende tjeneste gjentas automatisk hver uke. Med denne funksjonen finner bookinger sted samme ukedag og gjentas på kontinuerlig basis. Du kan avbryte gjentakende tjenester når som helst.

Denne funksjonen er tilgjengelig for hundeluftingdagpass og drop-in-besøk.

Slik oppretter du en gjentakende tjeneste

Slik endrer du en gjentakende tjeneste

Slik avbestiller du en gjentakende tjeneste

Fakturering av en gjentakende tjeneste

Slik oppretter du en gjentakende tjeneste

1. Hvis du vil opprette en gjentakende tjeneste, må du opprette en ny forespørsel med en hundepasser eller hundelufter.

2. Velg Gjenta ukentlig og spesifiser hvilke dager du trenger tjenesten for.

Slik endrer du en gjentakende tjeneste

Hunde- eller kattepassere: Hvis du vil ha trinn for hvordan du endrer en gjentakende tjeneste fra kontoen din, kan du se denne artikkelen.

Hvis du vil justere denne ukens tjeneste eller den vanlige timeplanen for bookingen, kan du ta kontakt med hundepasseren via Rover-meldinger. De vil kunne oppdatere bookingen.

Hvis du må endre tjenesten de neste ukene, kan du redigere opptil fem uker frem i tid i Rover-appen. Slik gjør du det:

1. Åpne bookingen i Kommende-innboksen.
  2. Klikk på Detaljer
  3. Klikk på Endre øverst til høyre på skjermen.
  4. Klikk på Endre detaljer.
  5. Hvis du vil legge til en tjeneste, klikker du på Legg til tur/besøk i delen Kommende uker.
  6. Hvis du vil endre eller avbestille en eksisterende tjeneste, klikker du på blyantikonet ved siden av de relevante datoene.
  7. Klikk på Send for å lagre endringene dine.

Slik avbestiller du en gjentakende tjeneste

En gjentakende tjeneste har avbestillingsregler for samme dag. Det betyr at du mottar en full refusjon når tjenester ikke ble levert av hundepasseren eller hvis du må avbestille.

Du kan avslutte en gjentakende tjeneste direkte fra Rover-kontoen din. Husk at den inneværende ukens booking forblir booket, men at ingen nye bookinger registreres fremover.

Slik avbestiller du:

I Rover-appen

1. Finn bookingen og klikk på ikonet med tre prikker.
  2. Klikk på Endre booking, og så på Avbestill booking.
  3. Velg en avbestillingsårsak i nedtrekksmenyen.
  4. Bekreft endringene ved å klikke på Avbestill booking.

Fra en datamaskin

1. Gå til delen Detaljer i bookingen fra innboksen og velg Avbestill booking.
  2. Velg en avbestillingsårsak og bekreft endringene.

Du og kjæledyrpasseren mottar en melding som bekrefter avbestillingen. Du vil ikke lenger se nye gjentakende tjenester på kontoen din ut over tjenesten som er planlagt for den inneværende uken.

Fakturering av en gjentakende tjeneste

Med en gjentakende tjeneste faktureres du hver mandag for den kommende ukens tjenester.  Hundepassere må generere Rover-rapporter for å motta betaling for tjenesten. Slik kan Rover se om en tjeneste ble utført eller ikke.