Hvordan melder jeg meg av e-poster fra Rover?

Hvis du ikke ønsker å motta e-poster med markedsføringsinnhold fra from Rover, følger du denne lenken, skriver inn e-postadressen din og velger Meld meg av e-post.

Merk: Hvis du velger å ikke motta e-poster med markedsføringsinnhold, vil du heller ikke motta transaksjonsrelaterte e-poster som for eksempel bookingbekreftelser. Det du imidlertid kan gjøre, er å begrense e-post- og SMS-varsler for meldinger som sendes gjennom Rover – sjekk denne artikkelen for å finne ut hvordan.