Hvordan legger jeg til, redigerer eller fjerner en hundeprofil?

Å fylle ut all informasjonen i profilen til hunden din er noe av det beste du kan gjøre for å sikre at hunden din har det bra mens du er borte. Pass på å inkludere vesentlig informasjon som:

• Veterinærens kontaktinformasjon
  • Instruksjoner for daglig pleie
  • Hundens vaner

Det du skriver i hundens profil deles med hundepasseren eller hundelufteren etter at du har booket, slik at de kan ta vare på hunden din akkurat slik du ville ha gjort det.

I denne artikkelen tar vi for oss det følgende:

Hvordan opprette en detaljert profil

Det er alltid best å gå i detalj. Når du er spesifikk, hjelper du hundepasseren eller hundelufteren med å forstå hva hunden din trenger, både før og mens de tilbringer tid sammen.

Vagt: Max kan være utilpass når jeg er borte.

Detaljert: Max har separasjonsangst, men han har et anti-stress teppe som hjelper med å roe ham ned.

Hvordan legger jeg til en ny hund på kontoen min?

1. Gå til Min side eller Profil ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen.

2. Klikk på Legg til kjæledyr, på bunnen av siden.

3. Fyll ut hundens profil, og ikke glem å legge til bilder.

Tips fra Rover: Jo mer detaljert hundens profil er, jo lettere er det for hundepasseren å forstå akkurat hva hunden din trenger — noe som igjen betyr en bedre booking for alle parter.

4. Klikk på Lagre - så er alt klart!

Hvordan oppdaterer jeg profilen til hunden min?

1. Gå inn på profilen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Velg Profil.

2. Klikk på Rediger nedenfor profilen til hunden din.

3. Fyll ut hundens profil og last opp bilder. Her kan du fortelle hundepassere om hunden din er sterilisert/kastrert, over gjennomsnittlig interessert i ekorn, om den kommer godt overens med andre hunder, osv., og også dele viktig informasjon som veterinærens telefonnummer, og spesifikke pleieinstruksjoner.

4. Klikk på Lagre - så er alt klart!

Hvordan sletter jeg profilen til en hund?

Hvis du trenger å slette en hundeprofil, følg disse trinnene på en datamaskin:

1. Følg trinn 1 og 2 ovenfor.

2. Bla ned til bunnen av hundens profil, og velg Fjern profilen.