Hvordan tilbakestiller jeg passordet mitt?

Følg denne lenken for å tilbakestille passordet ditt: Tilbakestill passordet mitt

Merk: Hvis du ikke mottar en e-post for tilbakestilling av passordet, kan det hende at Rover-kontoen din er registrert med en annen e-postadresse. Prøv igjen med andre e-postadresser du kan ha brukt, og du må gjerne kontakte oss hvis du fortsatt ikke finner ut av det.

Eventuelt kan du følge instruksjonene nedenfor på en datamaskin:

1. Gå til www.rover.com/no og velg Logg inn

2. Velg Har du glemt passordet? nedenfor knappen Logg inn.

3. Skriv inn e-postadressen din og velg Send inn.

4. Du vil motta en lenke i en e-post fra service@rover.com. Velg lenken eller kopier den og lim den inn i nettleseren.

5. Skriv inn det nye passordet. Skriv inn det nye passordet igjen i det andre feltet for å bekrefte. Velg Endre passord.

6. Nå er du ferdig og logget inn på kontoen din. Husk å bruke det nye passordet neste gang du logger inn.

Merk: Hvis du er logget på Rover-kontoen din, må du passe på å logge ut før du prøver å tilbakestille passordet. Dette gjør du ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen, og deretter velger Logg ut.