Hva er Favoritter, og hvordan administrerer jeg dem?

Funksjonen Favoritter lar deg bokmerke profilene til hundepassere og hundeluftere du vil vurdere senere. Tenk på det som din egen personlige kontaktliste for hundepassere du har oppdaget på Rover. Den er nyttig for følgende:

• Sammenlikne profiler mens du leter etter en hundepasser eller hundelufter
  • Holde oversikt over alle profilene til hundepassere og hundelufterne du liker best

I denne artikkelen tar vi for oss følgende:

Legge til en hundepasser i Favoritter

1. Du kan legge profilen til en hundepasser til i Favoritter fra søkesiden eller fra hundepasserens profilside. Velg hjerteikonet.

2. Hvis du vil vise alle hundepassere du har lagt til i Favoritter, går du til Min side og ruller ned for å vise Dine favoritter.

Hvor du finner favorittene dine

Merk: Denne delen vil ikke finnes på Min side hvis du ikke har noen favoritter. Se ovenfor for instruksjoner for hvordan du legger profilene til hundepassere til i Favoritter.

1. Gå inn på Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på siden. Velg Min side.

2. Rull ned til Dine favoritter.

3. Velg pilikonet under hundepasseren du ønsker å vise eller kontakte.

Fjerne en hundepasser fra Favoritter

1. Gå inn på Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på siden. Velg Min side.

2. Rull ned til Dine favoritter og velg pilikonet under hundepasseren du vil fjerne.

3. Når du er på hundepasserens profil, velger du hjerteikonet for å fjerne den fra Favoritter.