Hvordan evaluerer jeg hundepassere og hundeluftere?

Informasjonen om alle hundepassere og hundeluftere som tilbyr tjenester på Rover har blitt individuelt sjekket av Rover. Hundepassere og hundeluftere, som må være over 18 år gamle, bygger en profil med detaljer om hundepasserfaringen sin, laster opp bilder og ber om anbefalinger. Denne informasjonen sjekkes grundig av Rovers hundepasserteam.

Vi er selv hundeeiere, så vi vet at hunden din er et familiemedlem og vil derfor at du skal føle deg trygg når du velger en hundepasser eller hundelufter. Vi gir deg verktøyene du trenger for å ta det rette valget for deg og hunden din, inkludert følgende:

• ID-verifisering av hundepassere og hundeluftere.
  • Vi ber nye hundepassere og hundeluftere om å ta en sikkerhetstest før de begynner å tilby tjenestene sine på Rover.
  • Verifiserte omtaler fra andre hundeeiere som deg.
  • Kontinuerlig læringsrikt innhold, slik at hundepassere og hundeluftere har verktøyene de trenger for å tilby hundepasss i verdensklasse.
  • Rover-garantien, som gjelder for alle pass og turer som bookes gjennom Rover.

Sist, men ikke minst: Vi anbefaler alltid å sette opp et første møte, slik at du kan møte hundepasseren eller hundelufteren for å se selv om personen passer perfekt.