Hvordan velger jeg riktig hundepasser?

Rover gjør det lett å finne den beste omsorgen for bestevennen din. Slik kommer du i gang:

1. Finn 2–3 hundepassere eller hundeluftere som ser ut til å passe for deg. Velg knappen Kontakt på hver hundepassers profilside for å introdusere deg og hunden din. Dette er et godt tidspunkt for en åpen og ærlig samtale om hundens personlighet, preferanser og eventuelle spesialbehov. Når dere har diskutert hva som forventes, og begge synes det virker som en god match, er det tid for første møte.

2. Avtal et første møte med hver hundepasser du liker. Dette er muligheten din til å bli kjent med hundepasseren i person og se hvordan han eller hun samhandler med hunden. Dere kan møtes på et nøytralt sted, hjemme hos deg eller hjemme hos hundepasseren. Hvis hundepasseren også har en hund, kan dere vurdere å møtes i en park i nærheten slik at ingen av hundene føler de må beskytte reviret sitt.

3. Book og betal gjennom Rover. Raske og sikre betalinger og enkle meldingsfunksjoner for hundeeiere/hundepassere gjør at hundens pass eller tur kan bekreftes på null komma niks, og du kan slappe av vel vitende om at hunden din er i gode hender.