Hvordan finner jeg en kattepasser?

Her hos Rover elsker vi alle kjæledyr, ikke bare hunder. Det kan kanskje hende at hunder er i sentrum av det vi driver med, men du vil raskt se at vi hos Rover også bryr oss om katter.

Slik finner du en en pålitelig person som tilbyr kattepass

1. Gå til Rover.com og velg knappen Søk etter hundepassere.
  2. Skriv inn postnummeret ditt øverst på siden. Velg forstørrelsesglassikonet.
  3. Til venstre på siden finner du en liste med filtre. Kryss av for Kattepass nedenfor Tilleggstjenester. Tips: Pass på å velge Døgnpass i eiers hjem hvis du vil at personen skal komme hjem til deg for å passe katten.
  4. Velg profilen til en hundepasser eller kattepasser som ser ut til å være en god match for å lese mer om personen.
  5. Les omtaler og se på bildene. Hvis du har funnet en som passer perfekt for katten din, velger du knappen Kontakt på hundepasserens eller kattepasserens profil for å starte en samtale.
  6. Hvis du ikke har opprettet en "hundeprofil" for katten din enda, vil du bli bedt om å gjøre det. Velg "katt" når du blir bedt om å velge rase for profilen.