Hvordan gir jeg hundepasseren en omtale etter en booking?

Omtaler er en stor del av suksessen til Rover-samfunnet. Verifiserte omtaler sikrer at hundeeiere kan få et tydeligere bilde av ferdighetene til potensielle hundepassere. Dessuten hjelper omtaler hundepasseren eller hundelufteren med å forbedre seg og sitte igjen med en god følelse etter et vell utført hundepass.

Slik legger du igjen en omtale

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Tidligere bookinger.

3. Velg Gi vurdering.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge igjen omtalen. Du vil bli bedt om å gi tilbakemelding om ting som sikkerhet, kommunikasjon og miljøet, for å nevne noe.

5. Velg Send inn omtale. Det er alt!