Hvordan redigerer jeg forespørsler om dagpass, hundelufting og drop-in?

Vi vet at planer noen ganger forandrer seg, selv etter at du har startet en samtale. Derfor har vi gjort det lett å redigere datoer for en booking og antall turer eller drop-in-besøk før du booker.

Før booking

Datamaskin

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg den rette samtalen i fanen Ventende forespørsler.
  3. Finn den grå boksen med detaljer om forespørselen på venstre side av skjermen, og velg Endre forespørsel.
  4. Gjør de ønskede endringene, og trykk deretter den grønne knappen for å lagre endringene.

Rover-app

1. Åpne forespørselen.
  2. Trykk på den grønne Endre-knappen.
  3. Gjør endringene, og trykk deretter på Lagre (på iOS) eller sende-knappen (på Android) øverst i høyre hjørne av skjermen.

NB: Hvis du trenger å endre antall turer eller drop-ins per dag, må du gjøre dette fra din mobile nettleser eller fra en datamaskin.

Etter booking

Hvis du vil gjøre endringer etter at du allerede har bekreftet bookingen, må du kontakte hundepasseren via meldingene for å sjekke om han eller hun kan imøtekomme forespørselen din. Hvis hundepasseren godtar, kan han eller hun gjøre endringene fra sin konto.

Så snart hundepasseren har gjort endringene, må du godta endringene for å sluttføre bookingen. Du kan lese mer her.

Tilpasse antall drop-in-besøk eller hundelufting på spesifikke dager

La oss si at du har booket én tur pr. uke, men på mandag og tirsdag så trenger du to turer. Hundepasseren din kan oppdatere antall turer/drop-in-besøk for spesifikke dager.

Kontakt først hundepasseren for å få bekreftet tilgjengeligheten deres. Hvis de har mulighet, blir du først nødt til å bekrefte bookingen slik at de kan gjøre nødvendige endringer.

Når de har gjort endringene, må du se gjennom og bekrefte oppdateringene fra din profil.