Hvordan redigerer jeg forespørsler om dagpass, hundelufting og drop-in?

Vi vet at planer noen ganger forandrer seg, selv etter at du har startet en samtale. Derfor har vi gjort det lett å redigere datoer for en booking og antall turer eller drop-in-besøk før du booker.

Før booking

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Velg den rette samtalen i fanen Ventende forespørsler.

3. Finn den grå ruten med detaljer om forespørselen til venstre på siden og velg Rediger ved siden av den seksjonen du vil endre.

4. Velg Lagre. Prisen vil bli justert automatisk for å reflektere eventuelle endringer.

5. Velg Book nå. Det er alt!

Etter booking

Hvis du vil gjøre endringer etter at du allerede har bekreftet bookingen, må du kontakte hundepasseren via meldingene for å sjekke om han eller hun kan imøtekomme forespørselen din. Hvis hundepasseren godtar, kan han eller hun gjøre endringene fra sin konto.

Så snart hundepasseren har gjort endringene, må du godta endringene for å sluttføre bookingen. Du kan lese mer her.

Tilpasse antall drop-in-besøk eller hundelufting på spesifikke dager

La oss si at du har booket én tur pr. uke, men på mandag og tirsdag så trenger du to turer. Hundepasseren din kan oppdatere antall turer/drop-in-besøk for spesifikke dager.

Kontakt først hundepasseren for å få bekreftet tilgjengeligheten deres. Hvis de har mulighet, blir du først nødt til å bekrefte bookingen slik at de kan gjøre nødvendige endringer.

Så snart hundepasseren har gjort endringer, kan du se gjennom og bekrefte oppdateringene fra kontoen din.