Hva om hundepasseren min avbestiller en booking?

Det er ikke ideelt, men det skjer en gang iblant at en hundepasser eller hundelufter er nødt til å avbestille en booking. Ingen grunn til bekymring — vi hjelper deg.

• Du vil få en full refusjon. Hvis hundepasseren eller hundelufteren din av en eller annen grunn ikke kan passe eller lufte hunden din, og setter i gang en avbestilling, vil du få en full refusjon til kontoen din.
  • Du er dekket av bookingbeskyttelse. Hvis hundepasseren eller hundelufteren din avbestiller når det gjenstår mindre enn syv dager til den første dagen i bookingen, vil vi gjøre alt vi kan for å finne en ny hundepasser eller hundelufter til deg. Sjekk siden Bookingbeskyttelse for mer detaljert informasjon.