Hvordan avbestiller jeg en tjeneste?

COVID-19 OPPDATERING

Her hos Rover har sikkerheten til fellesskapet vårt alltid vært vår førsteprioritet. I disse tider hvor ekstra forsiktighet er nødvendig, ber vi deg om å vurdere på forhånd om du fortsatt trenger kommende tjenester du eventuelt har bestilt. Vår prioritering som samfunn er å redusere faren for å spre sykdom til andre. Vær oppmerksom på avbestillingsreglene for reservasjonene dine.

Les artikkelen nedenfor for instruksjoner for hvordan du kansellerer en booking. Hvis du støter på problemer med avbestilling av en booking, kan du kontakte oss via Kontakt kundeservice-skjemaet nedenfor, ved å velge alternativet Booking > Avbestille en booking.

Vi forstår at planer kan forandre seg, og at du plutselig må avbestille en tjeneste før den har begynt. Ikke noe problem — alt dette kan ordnes rett fra Rover-kontoen din.

La oss starte med det viktigste: gjør deg kjent med hvilke avbestillingsregler hunde- eller kattepasseren har. Du kan ha rett på en full eller delvis refusjon, avhengig av datoen du avbestiller og passerens regler. Du kan finne ut hvilke avbestillingsregler som gjelder for en bestemt hunde- eller kattepasser ved å gå til profilen deres. Avbestillingsreglene finner du under kalenderen, helt til venstre på profilen:

Hold musepekeren over avbestillingsreglene for å lese mer. Du vil få opp detaljer om en av de følgende tre avbestillingsreglene:

Fleksibel

• Du vil få en full refusjon hvis du avbestiller før bookingen begynner.
  • Hvis du avbestiller etter at bookingen har startet, vil du få en refusjon på 50 % for de første syv avbestilte dagene, og 100 % for alle dager etter dette.

Moderat

• Du vil få en full refusjon hvis du avbestiller innen kl. 12 dagen før bookingen begynner (kl. 12 bestemmes av hvilken tidssone hunde- eller kattepasseren befinner seg i).
  • Hvis du avbestiller etter kl. 12 dagen før bookingen begynner, vil du få en refusjon på 50 % for de første syv avbestilte dagene, og 100 % for alle dager etter dette.

Streng

• Du vil få en full refusjon hvis du avbestiller innen kl. 12 én uke før bookingen begynner (kl. 12 bestemmes av hvilken tidssone hunde- eller kattepasseren befinner seg i).
  • Hvis du avbestiller etter kl. 12 én uke før bookingen begynner, vil du få en refusjon på 50 % for de første syv avbestilte dagene, og 100 % for alle dager etter dette.

Slik avbestiller du en tjeneste før den har startet

1. Gå til innboksen din, ved å klikke på konvolutt-ikonet.

2. Velg fanen kommende bookinger, og velg den forespørselen du ønsker å avbestille.

3. Når du har åpnet forespørselen - finn den grå boksen med bookingdetaljene. Klikk på Avbestill booking.

4. Du vil få opp et pop-up vindu med et skjema, hvor du blir bedt om å forklare hvorfor du avbestiller. Denne meldingen går direkte til Rovers kundeservice, og ikke til hunde- eller kattepasseren. Klikk deretter på Send forespørsel.

5. Til slutt, klikk på Ja, jeg ønsker å avbestille.

Hvis du enda ikke har fortalt passeren at du trenger å avbestille en booking, er det en god idé å gi dem beskjed via meldingsfunksjonen i forespørselen.

Både du og hunde- eller kattepasseren vil motta en bekreftelse via e-post fra Rover så snart avbestillingen er behandlet. Du kan forvente å motta refusjonen (avhengig av passerens avbestillingsregler) til den opprinnelige betalingsmåten innen 1–3 virkedager.

Slik avbestiller du en tjeneste etter at den har startet

Hvis du trenger å avbestille en tjeneste som allerede har begynt ber vi deg om å kontakte Rovers kundeservice på +47 800 69 377, mandag til lørdag mellom kl. 09.00 og 18.00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.