Hvordan avbestiller jeg en tjeneste?

COVID-19 OPPDATERING

Fellesskapets sikkerhet er og har alltid vært førsteprioritet her hos oss på Rover. I disse tider hvor ekstra forsiktighet er nødvendig, ber vi deg å vurdere på forhånd hvis du fortsatt trenger kommende tjenester som du kanskje har bestilt. Vår prioritering som samfunn er å redusere faren for å spre bakterier til andre. Vær oppmerksom på avbestillingsreglene for reservasjonene dine.

Les artikkelen nedenfor for instruksjoner om hvordan du kansellerer en booking. Hvis du støter på problemer når du avbestiller en booking kan du kontakte oss via skjemaet nedenfor for å kontakte kundeservice og velg alternativet Booking > Avbestille en booking

Vi forstår: det hender at planer forandrer seg og at du må avbestille en tjeneste før den har begynt. Ikke noe problem — alt dette kan ordnes rett fra Rover-kontoen din.

La oss ta det første først: vær klar over hvilke avbestillingsregler hundepasseren har. Du kan ha rett til en full eller delvis refusjon, avhengig av datoen du avbestiller og hundepasserens regler. Du kan finne ut hvilke regler som gjelder for avbestilling ved å gå til hundepasserens profil.

Hold musen over avbestillingsreglene for å lese mer. Du vil se detaljer om en av følgende tre typer regler:

Fleksibel

• Du vil få en full refusjon hvis du avbestiller før passet eller turen begynner.
  • Hvis du avbestiller etter at passet eller turen har begynt, vil du få en refusjon på 50 % for de første syv avbestilte dagene, og 100 % for alle dager etter det.

Moderat

• Du vil få en full refusjon hvis du avbestiller innen kl. 12 dagen før passet begynner (kl. 12 bestemmes av hvilken tidssone hundepasseren din befinner seg i).
  • Hvis du avbestiller etter kl. 12 dagen før passet begynner, vil du få en refusjon på 50 % for de første syv avbestilte dagene, og 100 % for alle dager etter det.

Streng

• Du vil få en full refusjon hvis du avbestiller innen kl. 12 én uke før passet begynner (kl. 12 bestemmes av hvilken tidssone hundepasseren din befinner seg i).
  • Hvis du avbestiller etter kl. 12 én uke før passet begynner, vil du få en refusjon på 50 % for de første syv avbestilte dagene, og 100 % for alle dager etter det.

Slik avbestiller du en tjeneste før den er påbegynt

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg fanen kommende bookinger og velg forespørselen du ønsker å avbestille.

3. Når forespørselen er åpen, finner du den grå boksen med detaljer om tjenesten. Velg Avbestill booking.

4. Du vil få opp et hurtigvindu med et skjema der du blir bedt om å forklare hvorfor du avbestiller. Denne meldingen går direkte til Rover kundeservice, og ikke til hundepasseren. Velg Send forespørsel.

5. Velg Ja, jeg ønsker å avbestille.

Hvis du enda ikke har fortalt hundepasseren at du trenger å avbestille en tjeneste, er det en god idé å gi beskjed fra meldingsfunksjonen i forespørselen nå.

Både du og hundepasseren vil motta en bekreftelse via e-post fra Rover så snart avbestillingen er behandlet. Du kan forvente å motta refusjonen (avhengig av hundepasserens avbestillingsregler) til den opprinnelige betalingsmåten innen 1–3 virkedager.

Slik avbestiller du en tjeneste etter den har begynt

Kontakt Rover kundeservice hvis du trenger å avbestille en tjeneste som pågår.