Hvordan redigerer jeg datoer for en tjeneste?

Vi skjønner at planer forandrer seg. Trenger du å redigere datoen(e) for døgnpass eller døgnpass i eiers hjem? Her forklarer vi hvordan du foretar endringer både før og etter at passet er booket.

Merk: Sjekk denne artikkelen hvis du trenger å redigere datoen(e) for dagpass, hundelufting eller drop-in-besøk.

Før booking

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Velg den rette samtalen i fanen Ventende forespørsler.

3. Finn den grå ruten med detaljer om forespørselen til venstre på siden og oppdater bookingen etter behov. Prisen vil bli justert automatisk for å reflektere eventuelle endringer.

Merk: Hvis hundepasseren allerede har godtatt bookingforespørselen, vil den grå boksen i stedet vise alternativene Godta forespørsel eller Avslå forespørsel. Velg boksen Avslå forespørsel for å redigere tjenesten før booking.

5. Velg Book nå. Det er alt!

Etter booking

Hvis du må gjøre endringer etter at du allerede har bekreftet bookingen, må du kontakte hundepasseren din via meldingene dine. Hvis hundepasser godtar endringene, kan han eller hun endre bookingen fra sin konto. Så snart hundepasseren har gjort endringer, vil du bli nødt til å bekrefte endringene via kontoen din. For mer informasjon om hvordan du godtar endringer i en booking, sjekk ut denne artikkelen