Bør jeg gi hundepasseren min tips?

Det skal alltid være kontantfritt og praktisk å booke en hundepasser gjennom Rover. Hundepasseren din oppgir sine egne priser, og betalingskortet ditt belastes når du booker. Når det er sagt, er du alltid velkommen til å gi personen tips hvis du virkelig føler for det. Bare vit at det aldri forventes eller kreves.

Lyst til å vise hundepasseren hvor stor pris du setter på ham eller henne? Gi dem en omtale på Rover. Omtaler er lette å skrive, og de hjelper hundepassere med å få flere bookinger fra hundeeiere.

Slik legger du igjen en omtale

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Tidligere bookinger.

3. Velg Gi vurdering.

4. Gi hundepasseren mellom én og fem stjerner, og skriv omtalen din. Beskrivelsen i den første ruten er synlig for alle og vises på hundepasserens profil. Deretter vil du bli spurt om du har noen ekstra eller private tilbakemeldinger som du vil dele med Rover, men ikke med hundepasseren.