Hva er prisen for valper, og hvilen alder gjelder den for?

Valper er morsomme, skjønne og fulle av energi — og krever ofte mer omsorg enn eldre hunder. Dette er grunnen til at hundepassere kan velge å ta en annen pris for å passe på eller gå tur med valper.

Hvilken alder betraktes som en "valp"?

Hunder under ett år anses som valper. Hvis hundepasseren eller hundelufteren din har en egen pris for valper for tjenesten du er ute etter, kan denne prisen gjelde hvis hunden din er under ett år gammel.

Hvordan finner jeg prisen en hundepasser tar for valper?

1. Gå til hundepasserens profil. På høyre side vil du se en standardliste med tjenestene de tilbyr, og prisen for hver tjeneste.

2. Velg Ytterligere tjenester og priser nederst i denne listen.

3. Hvis hundepasseren har en egen pris for valper, vil du se prisen i denne listen. De kan tilby ulike priser for ulike tjenester, så pass på å sjekke hver enkelt pris.

Hvis du har spørsmål om prisene til en bestemt hundepasser eller hundelufter, er det bare å sende personen en melding. Sjekk de relaterte artiklene nedenfor for flere detaljer om hvordan du kontakter hundepassere og hundeluftere.