Hvordan bruker jeg kuponger, rabattkoder og gavekort?

Flott, du har en kupong! La oss komme i gang. Kuponger og rabattkoder brukes når du betaler for booking av en tjeneste. Du vil se skjermen nedenfor når det er på tide å skrive og løse inn koden:

Legge inn en rabattkode på kontoen din

Det er også mulig å legge inn rabattkoder på kontoen din og bruke dem senere. Slik gjør du det:

1. Gå til Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Min side.

2. Velg Legg til rabattkode nedenfor Rover-saldo.

3. Skriv inn rabattkoden din. Velg Løs inn. Det er alt!

Et par ting du bør huske på:

• Selv om hele betalingen dekkes av et kampanjetilbud, krever Rover at du oppgir betalingskortdetaljene dine. Dette er kun for å bekrefte at du er en ekte person når du booker. Du kan ta det helt med ro — betalingskortet ditt vil ikke bli belastet hvis rabatten dekker hele kostnaden for bookingen.
  • De fleste kampanjer og tilbud er kun for nye hundeeiere på Rover, og er begrenset til én per husstand.