Når belastes jeg for en tjeneste?

Kortet ditt belastes når du booker en tjeneste, akkurat som når du reserverer en flytur. Rover tar vare på pengene og slipper betalingen til hundepasseren eller hundelufteren to dager etter at tjenesten er fullført.

Viktig: I henhold til brukervilkårene må booking og betaling skje gjennom Rover. Du må aldri betale kontant eller direkte, som f.eks. med Vipps — dette kan eksponere deg for svindel, og passet eller turen vil ikke kvalifisere for Rover-garantien og kundeservice hele året. Gå hit for en trinnvis veiledning om hvordan du booker og betaler på Rover.