Hva om noen får meg til å føle meg utilpass?

Det skjer ikke ofte, men det hende at en samtale på Rover kan gjøre deg utilpass. Her er noen signaler som gjør at du bør flagge en samtale som upassende:

• Noen som foreslår å betale deg i person fremfor gjennom nettstedet. Trygghet og sikkerhet er alfa og omega, og det er kun ved å betale gjennom Rover du kan forsikre deg om at kontoen din overholder brukervilkårene og at bookingen dekkes av Rover-garantien og kundeservice hele året.
  • Noen ber deg om å oppgi personlig informasjon. Du bør aldri føle deg presset til å oppgi hele navnet ditt, e-postadressen eller postadressen din, telefonnummeret ditt eller noen annen personlig informasjon før et pass er booket.
  • Noen bruker truende språk. Du bør alltid gi oss beskjed hvis noen sender deg meldinger som gjør deg utilpass.
  • Noen prøver å rekruttere deg til en privat dyrepasstjeneste. Det er kun tjenester booket gjennom Rover som kvalifiserer for Rover-garantien, kundeservice hele året, tilgang til veterinærkonsultasjoner, promoteringsverktøy for hundepass og flere ressurser som hjelper hundepassere med å få fart på hundepasstjenestene sine.

Slik flagger du samtaler som upassende

Hvis en samtale gjør deg ukomfortabel, bør du gi oss beskjed ved å rapportere den. Du kan rapportere en melding ved å åpne samtalen og velge Rapporter samtale nedenfor Send-knappen:

Husk: Du bør alltid avtale et første møte før du bekrefter en booking for å forsikre deg om at alle — både menneskene og hundene — kommer godt overens. Og hvis du er en hundepasser, bør du kun godta bookinger du føler deg komfortabel med.