Hva om noen får meg til å føle meg utilpass?

Det skjer heldigvis ikke ofte, men det hender at en samtale på Rover kan gjøre deg utilpass. Dette er noen tegn på at du bør flagge en samtale som upassende:

• Noen foreslår å betale deg direkte, fremfor gjennom nettstedet. Sikkerhet er vår førsteprioritet, og det er kun ved å betale gjennom Rover du kan forsikre deg om at kontoen din overholder brukervilkårene, og at bookingen din dekkes av Rover-garantien og kundeservice hele året.
  • Noen ber deg om å oppgi personlig informasjon. Du bør aldri føle deg presset til å oppgi hele navnet ditt, e-postadressen eller postadressen din, telefonnummeret ditt, eller noen annen personlig informasjon før en booking er bekreftet.
  • Noen bruker truende språk. Du bør alltid gi oss beskjed hvis noen sender deg meldinger som gjør deg utilpass.
  • Noen prøver å rekruttere deg til en privat dyrepasstjeneste. Det er kun tjenester som er booket gjennom Rover som kvalifiserer til Rover-garantien, kundeservice hele året, promoteringsverktøy for hundepassere, og ressurser som hjelper hundepassere med å bygge opp tjenestene sine.

Slik flagger du en samtale som upassende

Hvis en samtale gjør deg ukomfortabel, bør du rapportere den for å gi oss beskjed. Du kan rapportere en samtale ved å åpne den, og velge Rapporter samtale nedenfor Send-knappen.

Husk: Du bør alltid avtale et Første møte før du bekrefter en booking, for å forsikre deg om at alle — både mennesker og hunder — kommer godt overens. Som hundepasser på Rover bør du kun godta bookinger du føler deg komfortabel med.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom kl. 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.