Hvorfor booker og betaler jeg gjennom Rover?

Booking og betaling gjennom Rover er ikke bare et krav i brukervilkårene våre — det beskytter også deg, hunden din og hundepasseren. Dette er hvordan:

• Sikre og trygge betalinger. Betalingsplattformen vår er utformet for å beskytte betalingskortinformasjon ved hjelp av standard kryptering, og personopplysningene dine deles aldri med hundepasseren. Betaling gjennom Rover er kontantløst, praktisk og sikrer at personopplysningene dine er sikre og trygge. Betaling utenfor Rovers system kan medføre risiko for svindel.
    • Enkel og effektiv meldingstjeneste. Når du kommuniserer gjennom Rover-kontoen din, vil du kunne slappe av med god samvittighet, takket være de innebygde sikkerhetsfunksjonene våre. Dessuten er det brukervennlig — du kan booke tjenester, finne ut av detaljene for passet, avtale et første møte, betale trygt og sikkert og få nydelige bildeoppdateringer – alt gjennom kontoen din hos Rover.
    • Rover-garantien. Du er dekket av Rover-garantien når du booker og betaler gjennom Rover — dette gjør at både hundepassere og hundeeiere kan slappe av med god samvittighet. Sjekk siden for Rover-garantien for å lese mer om hva som dekkes.

Rover eksisterer for å gjøre livet lettere for alle som eier en hund. Dette inkluderer å tilby en trygg, praktisk og kontantløs måte å betale for hundepass på. Sjekk delen Betalinger i hjelpesentralen for mer informasjon om hvordan betalinger fungerer.