Er Rover gratis?

Det er helt gratis å opprette en Rover-konto. Når du begynner å tjene penger på å tilby hundepass, kattepass eller lufting til eiere på Rover, beholder du 85 % av inntektene dine fra hver booking.

Gebyrene som trekkes fra prisen din dekker:

• bruk av Rovers plattform til å møte nye hundeeiere og administrere tjenestene dine.
  • Rovers markedsføring og kampanjer for å tiltrekke nye hundeeiere til nettstedet.
  • Rover kundeservice, som er åpen hver dag hele året, inkludert et dedikert team med sikkerhetseksperter.

Rover lykkes når du lykkes, og derfor jobber vi utrettelig for å hjelpe deg med å finne flere hundeeiere.