Hvorfor bør jeg bli en hundepasser eller hundelufter på Rover?

Få betalt for å kose med hunder? Ja, takk! Hvis du blir en hundepasser eller hundelufter på Rover, får du tilgang til et landsdekkende nettverk av hundeeiere som leter etter noen som kan gi kjærlighet av høy kvalitet til hundene sine.

• Friheten til å sette opp din egen tidsplan og oppgi dine egne priser. Rover setter deg i kontakt med hundeeiere i nærheten som trenger en kjærlig hundepasser eller hundelufter. Som selvstendig næringsdrivende setter du opp din egen tidsplan. Du velger prisene dine. Jobb hjemmefra, og så mye eller lite du vil.
  • Tilgang til kundeservice hele året, inkludert veterinærkonsultasjoner. Vi hjelper deg. Hver tjeneste som bookes gjennom Rover er dekket av kundeservice hele året, tilgang til veterinærkonsultasjoner og Rover-garantien.
  • Ressurser som hjelper deg med å få fart på hundepasstjenestene dine. Lanser dine egne hundepasstjenester — Vi er her for å hjelpe. Rover gir deg verktøyene du trenger for å lykkes, reklamerer for å nå nye hundeeiere og hjelper deg med å bygge lojale relasjoner.
  • Gleden av å kose med hunder — og å i tillegg få betalt for det. Betalinger gjennom Rover er trygge og elektroniske, slik at du kan fokusere på det som er moro — å kose med hunder!

Klar til å komme i gang? Les brukervilkårene våre og start prosessen for å bli en hundepasser eller hundelufter.