Hvordan blir jeg en hundepasser eller hundelufter på Rover?

Velkommen, fra en hundeelsker til en annen! Vi er utrolig glade for at du vil bli med i flokken som en selvstendig næringsdrivende på Rover. Du kan sette opp profilen din som hundepasser/hundelufter i nettleseren på en datamaskin eller mobiltelefon. Slik gjør du det:

1. Velg lenken Bli hundepasser øverst på siden.

Her vil du lære litt om fordelene med å bli en hundepasser, inkludert friheten til å sette dine egne priser og tilgang til kundeservice året rundt. Er du kun interessert i å være en hundelufter, og ikke en hundepasser eller kattepasser? Ikke noe problem! Hvis du kun vil være en hundelufter, velger du fortsatt lenken Bli hundepasser for å opprette profilen din.

2. Velg Kom i gang for å begynne å lage profilen din.

3. Bygg opp profilen din ved å følge alle trinnene i registreringsprossesen.

4. Så snart profilen din er fullført og sendt inn, vil du motta en e-post fra Onfido, partneren vår for ID-verifisering.

5. Etter at du har fullført ID-verifiseringen, vil profilen din bli gjennomgått av teamet vårt.

OK, hva skjer videre?

• Hold øye med e-posten din — teamet vårt kan be deg om å endre noe for å gjøre profilen din så bra som overhodet mulig.
  • Du vil vanligvis høre fra oss innen fem virkedager, og vi vil varsle deg via e-post hvis profilen din blir godkjent.
  • Sjekk delen Kom i gang for praktiske veiledninger.

MerkHundepassere og hundeluftere på Rover må være minst 18 år gamle og betraktes som selvstendig næringsdrivende. Hvis profilen din godkjennes, tilbyr du dine egne hundepassertjenester. Du vil ikke betraktes som ansatt hos Rover. Denne statusen gir deg friheten til å sette dine egne priser og velge når du vil passe hunder — dessuten er det viktig å vite når det er tid for å betale skatt.