Hvordan endrer jeg når jeg er tilgjengelig og hvor mange hunder jeg kan passe?

Tiltrekk deg hundeeiere ved å holde tilgjengeligheten og preferansene dine for hundepass oppdatert. I denne artikkelen tar vi for oss følgende:

Oppdatere tilgjengeligheten din

1. Gå til kalenderen ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Kalender.

2. Dette kan du gjøre i kalenderen:

• Redigere hvilke dager i uken du er ledig for hver av tjenestene du tilbyr.
  • Oppdatere kalenderen din ved å legge inn dagene du vil være utilgjengelig på grunn av ferie eller andre ting.
  • Sjekk denne artikkelen for mer detaljert informasjon om hvordan du redigerer kalenderen din.

Du kan også endre statusen din til Borte eller velge å kun godta forespørsler fra hundeeiere du har hatt kontakt med tidligere. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Tjenester under Tjenester/priser.

3. Velg +Vis alternativer under hver tjeneste du tilbyr. Der kan du gjøre følgende:

• Flytte sirkelen for å endre statusen din til Borte hvis du trenger en pause og ikke ønsker å dukke opp i søkeresultater.
  • Flytte sirkelen for å kun ta imot gjentakende hundeeiere.

4. Gjør dette for hver tjeneste du ønsker å oppdatere. Deretter ruller du ned og velger Lagre.

Redigere preferansene dine for hundepass

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Tjenestealternativer under Tjenester/priser.

3. Avhengig av hvilke tjenester du tilbyr vil du se én eller to bokser der du kan oppgi preferansene dine for hundepass. Velg hvor mange hunder du kan passe om gangen, detaljer om når du er ledig, avbestillingsreglene dine og mye mer.

4. Velg Lagre når du er ferdig med å redigere. Det er alt!