Hvordan endrer jeg når jeg er tilgjengelig og hvor mange hunder jeg kan passe?

Få forespørsler fra kjæledyreiere ved å holde tilgjengeligheten din og preferansene dine for hundepass oppdatert. I denne artikkelen tar vi for oss det følgende:

Hvordan oppdatere tilgjengeligheten din

1. Gå til kalenderen din, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Kalender.

2. Du kan gjøre det følgende fra kalenderen din:

• Redigere hvilke ukedager du er ledig for hver av tjenestene du tilbyr.
  • Oppdatere kalenderen din og legge inn dager du kommer til å være utilgjengelig, f.eks. når du er bortreist eller tar deg en velfortjent ferie.

Sjekk denne artikkelen for mer detaljert informasjon om hvordan du redigerer kalenderen din.

Du kan også endre statusen din til Borte, eller velge å kun motta forespørsler fra kjæledyreiere du allerede har vært i kontakt med tidligere. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.

2. Velg Tjenester, under Tjenester/priser.

3. Klikk på + Vis alternativer under hver av tjenestene du tilbyr. Så kan du gjøre følgende:

• Klikke på sirkelen for å endre statusen din til Borte, hvis du trenger en pause og ikke ønsker å dukke opp i søkeresultatene.
  • Klikke på sirkelen for å kun motta forespørsler fra gjentakende hundeeiere.

4. Gjør dette for hver tjeneste du ønsker å oppdatere. Deretter blar du ned til bunnen av siden, og klikker på Lagre.

Hvordan endre preferansene dine for hundepass

1. Gå til profilen din, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.

2. Velg Tjenestealternativer, under Tjenester/priser.

3. Avhengig av hvilke tjenester du tilbyr vil du se én eller to ruter hvor du kan oppgi dine preferanser for hundepass. Velg hvor mange hunder du kan passe om gangen, informasjon om når du er ledig, avbestillingsreglene dine, og mye mer.

4. Husk å klikke på Lagre når du er ferdig med å redigere, så er alt klart!