Hva er bekreftet tilgjengelighet, og hvordan fungerer det?

Å holde kalenderen din oppdatert er en viktig del av å styre hundepasstjenestene dine på Rover. Med funksjonen for å bekrefte tilgjengeligheten din, kan du forsikre hundeeiere om at kalenderen din er oppdatert slik at de føler seg tryggere på å boke med deg. Dette er fordi du, når du bekrefter tilgjengeligheten din, vil motta et banner i søket som fremhever at du er ledig slik at hundeeiere vet at du faktisk er ledig til å passe hunden deres. I denne artikkelen dekker vi følgende:

Slik fungerer det

På Min side på Rover har du oversikt over tilgjengeligheten din de neste to ukene.

• Grønne bokser indikerer datoene der du er tilgjengelig for minst én av tjenestene dine.
  • Grå bokser indikerer datoer der du er utilgjengelig for alle tjenestene dine.

Du kan velge Bekreft tilgjengelighet for å fortelle Rover og eierne at du har sett gjennom kalenderen din og bekreftet at den er nøyaktig. Når en hundeeier leter etter en hundepasser for bestemte datoer, og du har bekreftet tilgjengeligheten din, vil profilen din bli fremhevet i søk på nettleserversjonen med et banner med teksten "Tilgjengelighet bekreftet".

Når en hundeeier sjekker en profilen til en hundepasser som har bekreftet tilgjengeligheten sin, vil det i tillegg være en boble nedenfor hundepasserens kalender som oppgir når hundepasseren sist bekreftet tilgjengeligheten sin.

Ikke bare vil det å bekrefte tilgjengeligheten din bidra til at du skiller deg ut i søk, det vil også bidra til at du får forespørsler det er større sjanse for at du kan godta, noe som betyr at du vil bruke mindre tid på å gå gjennom forespørsler du ikke kan godta.

Redigere tilgjengeligheten din

Med bekreftet tilgjengelighet kan du nå redigere tilgjengeligheten din for de neste to ukene fra Min side på Rover med boksen "Din tilgjengelighet de neste to ukene". Husk at grønne bokser betyr at du er tilgjengelig for minst én tjeneste, mens grå bokser betyr at du er utilgjengelig for alle tjenester.

Hvordan merker jeg meg selv som tilgjengelig?

1. Velg datoen der du for øyeblikket vises som utilgjengelig, og som du trenger å endre til tilgjengelig. Du vil se at datoboksen endres fra grått til grønt.
  2. Velg Bekreft tilgjengelighet for å lagre endringene.

Hvordan merker jeg meg selv som utilgjengelig?

1. Velg datoen der du for øyeblikket vises som tilgjengelig, og som du trenger å endre til utilgjengelig. Du vil se at datoboksen endres fra grønt til grått.
  2. Velg Bekreft tilgjengelighet for å lagre endringene.

Nå vil alle tjenester for denne datoen være merket som utilgjengelige.

Hvis du trenger å redigere kalenderen din ytterligere, for eksempel merke deg selv som tilgjengelig for én tjeneste men utilgjengelig for en annen, eller justere antall tidsluker du har tilgjengelig, går du til visningen av hele kalenderen din for å gjøre disse endringene.

I visningen av hele kalenderen kan du fortsatt redigere tilgjengeligheten din på vanlig måte. Du kan også bekrefte tilgjengeligheten din de neste to ukene ved å velge Bekreft tilgjengelighet øverst til venstre på skjermen.

Vanlige spørsmål

SP: Må jeg bekrefte tilgjengeligheten min for å vises i søkeresultater?

SV: Vi anbefaler å bekrefte tilgjengeligheten din med jevne mellomrom for å forsikre hundeeiere om at kalenderen din er nøyaktig. Du vil vises i søkeresultater selv om du ikke bekrefter tilgjengeligheten din, men du vil ikke ha et banner som fremhever at du har bekreftet tilgjengeligheten din.

SP: Vil et "Tilgjengelighet bekreftet"-banner fortsatt vises hvis jeg har satt én tjeneste som tilgjengelig og én tjeneste som utilgjengelig for en dato jeg har bekreftet tilgjengeligheten min for?

SV: Når en hundeeier søker etter datoene du er tilgjengelig for, vil et "Tilgjengelighet bekreftet"-banner vises i søket for tjenesten du har merket som tilgjengelig. Du vil ikke vises i søk etter tjenesten du har merket som utilgjengelig.

SP: Vil "Tilgjengelighet bekreftet"-banneret vises for datoer som er om over to uker?

SV: Nei. Banneret vises kun når en hundeeier søker etter tjenester for datoer som er om under to uker.