Innboks Hjelp

Hva er bekreftet tilgjengelighet, og hvordan fungerer det?

Å holde kalenderen din oppdatert er en viktig del av å styre hundepassertjenestene dine på Rover. Ved å bruke funksjonen for å bekrefte tilgjengelighet, kan du forsikre hundeeiere om at kalenderen din er oppdatert. Når du bekrefter tilgjengeligheten din vil du vises med et banner i søkeresultatene, som fremhever at du nylig har oppdatert tilgjengeligheten din. På denne måte kan kjæledyreiere være sikker på at du faktisk er tilgjengelig for å passe kjæledyret deres. I denne artikkelen går vi gjennom det følgende:

 

Slik fungerer det

På Min side har du oversikt over tilgjengeligheten din for de neste to ukene.

  • Grønne ruter indikerer at du er tilgjengelig for minst én av tjenestene dine.
  • Grå ruter indikerer at du er utilgjengelig for alle tjenestene dine.

Du kan klikke på Bekreft tilgjengelighet for å fortelle kjæledyreiere at du har sett gjennom kalenderen din, og at du bekrefter at denne er oppdatert. Når en kjæledyreier leter etter en hunde- eller kattepasser for bestemte datoer, og du har bekreftet tilgjengeligheten din for denne perioden, vil profilen din bli fremhevet i søkeresultatene med et banner med teksten "Tilgjengelighet bekreftet".

Når en kjæledyreier tar en nærmere titt på profilen til en hunde- eller kattepasser som har bekreftet tilgjengeligheten sin, vil de også kunne se en boble nedenfor kalender deres, som oppgir når passeren sist bekreftet tilgjengeligheten sin.

Ikke bare vil det å bekrefte tilgjengeligheten din bidra til at du skiller deg ut i søkeresultatene, det vil også bidra til at du mottar forespørsler som det er mer sannsynlig at du kan godta. Dette betyr at du vil bruke mindre tid på å svare på forespørsler du ikke har muligheten til å akseptere.

 

Rediger tilgjengeligheten din

Med bekreftet tilgjengelighet kan du endre tilgjengeligheten din for de neste to ukene, fra Min side. Dette gjør du via seksjonen "Din tilgjengelighet de neste to ukene". Husk at grønne ruter betyr at du er tilgjengelig for minst én tjeneste, mens grå ruter betyr at du er utilgjengelig for alle tjenester.

Hvordan merker jeg meg selv som tilgjengelig?

  1. Klikk på den datoen hvor du for øyeblikket vises som utilgjengelig, og som du trenger å endre til tilgjengelig. Du vil da se at ruten for denne datoen endres fra grå til grønn.
  2. Velg Bekreft tilgjengelighet for å lagre endringene.

Hvordan merker jeg meg selv som utilgjengelig?

  1. Klikk på den datoen hvor du for øyeblikket vises som tilgjengelig, og som du trenger å endre til utilgjengelig. Du vil da se at ruten for denne datoen endres fra grønn til grå.
  2. Velg Bekreft tilgjengelighet for å lagre endringene.

Nå vil alle tjenester for denne datoen være merket som utilgjengelige.

Hvis du trenger å gjøre ytterligere endringer i kalenderen din, for eksempel å merke deg selv som tilgjengelig for én tjeneste, men utilgjengelig for en annen, eller å justere antallet plasser du har tilgjengelig, går du til kalender-seksjonen av profilen din. Her kan du se hele kalenderen din (ikke bare de neste to ukene), og gjøre mangle flere endringer.

Fra kalender-seksjonen kan du redigere tilgjengeligheten din på vanlig måte, eller du kan bekrefte tilgjengeligheten din for de neste to ukene ved å klikke på Bekreft tilgjengelighet øverst i venstre hjørne av skjermen.

 

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Må jeg bekrefte tilgjengeligheten min for å vises i søkeresultatene?

Svar: Vi anbefaler å bekrefte tilgjengeligheten din med jevne mellomrom, for å forsikre hundeeiere om at kalenderen din er nøyaktig. Du vil vises i søkeresultatene selv om du ikke bekrefter tilgjengeligheten din, men du vil ikke ha et banner som fremhever at du har bekreftet tilgjengeligheten din.

Spørsmål: Vil profilen min fremdeles vises med et banner i søkeresultatene dersom jeg har bekreftet tilgjengeligheten min for en dato, men har satt én tjeneste som tilgjengelig og en annen tjeneste som utilgjengelig?

Svar: Når en kjæledyreier søker etter de datoene du har bekreftet tilgjengeligheten din for, vil et "Tilgjengelighet bekreftet"-banner vises i søkeresultatene for den tjenesten du har merket som tilgjengelig. Du vil ikke vises i søkeresultatene for den tjenesten du har merket som utilgjengelig.

Spørsmål: Vil profilen min vises med banneret for bekreftet tilgjengelighet for datoer som er om mer enn to uker?

Svar: Nei - banneret vises kun når en kjæledyreier søker etter tjenester på datoer som er om under to uker.

 

Relaterte artikler

Hvordan styrer jeg kalenderen min? 

Var denne artikkelen nyttig?
av syntes dette var nyttig
Tusen takk for tilbakemeldingen!