Hvordan redigerer jeg hundepasserprofilen min?

Du kan redigere kontoinformasjonen, oppdatere profilbildet, administrere kalendere og mye mer fra fanen Profil. Slik gjør du det:

1. Logg inn på kontoen din på Rover.
  2. Velg navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

Dette har du tilgang til fra profilen din:

• Kontoinformasjon. Vis eller oppdater profilen din på Rover. Her kan du oppdatere adresse, e-postadresse, profilbilde, telefonnummer og betalingsmåte.
  • Tjenester/priser. Rediger tjenestene du tilbyr, priser og preferanser.
  • Hundepasserprofil. Rediger detaljene i hundepasserprofilen, legg til bilder og be om anbefalinger.
  • Kalender. Administrer kalenderen din.
  • Legg til hunder. Opprett Rover-profiler for en eller flere hunder du har.