Hvorfor er det viktig å styre innboksen min?

Å ha kontroll over innboksen din er nøkkelen til å lykkes med å tilby hundepasstjenester. Rover gir deg verktøyene du trenger for å være organisert og ha kontroll over alle forespørsler. Nedenfor dekker vi følgende:

Arkivere forespørsler (hvorfor, når og hvordan)

Arkiver alle forespørsler du ikke kan booke – men pass på å svare hundeeieren først. Hvis du ikke svarer på den første meldingen innen 72 timer, vil hundepasserprofilen din bli satt til Borte automatisk inntil du har oppdatert statusen din manuelt. Det er altså viktig å svare. Det er også viktig å arkivere forespørsler du ikke kan booke, fordi vi vil tolke en ikke booket forespørsel som blir liggende i innboksen din i over 72 timer som at du er for opptatt eller utilgjengelig. Resultatet av det kan være at du ikke vises i søk på disse datoene, noe som betyr at potensielle hundeeiere ikke vil finne deg.

Slik arkiverer du en forespørsel

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre.

2. Velg Ventende forespørsler.

3. Finn forespørselen du vil arkivere.

4. Svar hundeeier dersom du ikke har gjort det allerede. Velg Arkiver og årsaken til at du ikke kunne booke forespørselen fra rullemenyen. Det er alt!

Slik fjerner du en forespørsel fra arkivet

Hvis du bestemmer deg for å booke likevel etter å ha arkivert forespørselen, kan du alltids fjerne den fra arkivet. Slik gjør du det:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre.

2. Velg Arkiverte forespørsler.

3. Finn forespørselen du vil fjerne fra arkivet.

4. Velg Fjern fra arkiv. Forespørselen vil bli flyttet til fanen Ventende forespørsler, der du kan fortsette og booke som normalt.

Svarprosent

Svarprosenten din måler hvor ofte du svarer på forespørsler innen 24 timer. Dette er en av mange faktorer som påvirker søkerangeringen din, så å svare raskt er viktig for å bygge hundepasstjenestene dine og bli sett av hundeeiere.

Se de relaterte artiklene for mer informasjon om svarprosent og søkerangering.