Hva om jeg avbestiller en booking?

COVID-19 OPPDATERING

Her hos Rover har sikkerheten til alle i fellesskapet vårt alltid vært førsteprioritet. I disse tider hvor vi trenger å være ekstra forsiktig, ber vi deg om å vurdere om du fortsatt kan tilby Rover-tjenestene dine uten fare for å spre bakterier til andre.

Les artikkelen nedenfor for instruksjoner om hvordan du avbestiller en booking. Hvis du støter på problemer når du skal avbestille en booking, kan du kontakte oss via en link på bunnen av siden. Klikk på Kontakt kundeservice, og velg alternativet Booking > Avbestille en booking når du fyller ut skjemaet.

Vi oppfordrer deg til å bare akseptere forespørsler du vet at du kan imøtekomme, for å sørge for at du sjelden trenger å avbestille bookinger. Men, dersom du allikevel ender opp med å måtte avbestille en booking, har du på Rover alle verktøyene du trenger for å gjøre dette på en enkel og ryddig måte.

Kontakt først kjæledyreieren for å gi dem beskjed, og avbestill deretter tjenesten fra Rover-kontoen din.

Slik avbestiller du en tjeneste før den har begynt

1. Gå til innboksen din, ved å klikke på konvolutt-ikonet.

2. Velg fanen kommende bookinger, og klikk på forespørselen du ønsker å avbestille.

3. Når bookingen er åpen, finner du den grå boksen med detaljer om bookingen. Klikk på Avbestill booking.

4. Velg årsaken til at du avbestiller fra de tilgjengelige alternativene, og skriv en melding om hvorfor du avbestiller. Denne meldingen går rett til Rovers kundeservice, og eieren vil ikke motta den. Velg Send forespørsel.

6. Velg Ja, jeg vil avbestille for å avbestille og gi eieren en full refusjon.

Viktig å merke seg: Et mønster med avbestillinger i siste liten kan føre til en gjennomgang av kontoen din.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom kl. 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.