Hva om jeg avbestiller en booking?

COVID-19 OPPDATERING

Fellesskapets sikkerhet er og har alltid vært førsteprioritet her hos oss på Rover. I disse tider hvor ekstra forsiktighet er nødvendig, ber vi deg å vurdere om du fortsatt kan tilby Rover-tjenestena dine uten fare for å spre bakterier til andre.

Les artikkelen nedenfor for instruksjoner om hvordan du kansellerer en booking. Hvis du støter på problemer når du avbestiller en booking kan du kontakte oss via skjemaet nedenfor for å kontakte kundeservice og velg alternativet Booking > Avbestille en booking

Vi oppfordrer deg til å kun godta forespørsler du kan imøtekomme for å sikre at avbestillinger tilhører sjeldenhetene og tilbudet ditt av tjenester blomstrer. Hvis du imidlertid er nødt til å avbestille en booking, gir vi deg alle verktøyene du trenger for å gjøre det på en god måte.

Først kontakter du hundeeieren for å gi beskjed. Deretter avbestiller du tjenesten fra Rover-kontoen din.

Slik avbestiller du en tjeneste før den er påbegynt

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg fanen kommende bookinger og velg forespørselen du ønsker å avbestille.

3. Når bookingen er åpen, finner du den grå boksen med detaljer om tjenesten. Velg Avbestill booking.

4. Velg en årsak til avbestillingen og inkluder detaljer om hvorfor du avbestiller. Denne meldingen går rett til Rover kundeservice, og hundeeieren vil ikke se den. Velg Send forespørsel.

6. Velg Ja, jeg vil avbestille for å avbestille og gi hundeeieren en refusjon.

Viktig: Et mønster med avbestillinger i siste liten kan føre til en gjennomgang av kontoen din.