Hva om jeg avbestiller en booking?

Vi oppfordrer deg til å kun godta forespørsler du kan imøtekomme for å sikre at avbestillinger tilhører sjeldenhetene og tilbudet ditt av tjenester blomstrer. Hvis du imidlertid er nødt til å avbestille en booking, gir vi deg alle verktøyene du trenger for å gjøre det på en god måte.

Først kontakter du hundeeieren for å gi beskjed. Deretter avbestiller du tjenesten fra Rover-kontoen din.

Slik avbestiller du en tjeneste før den er påbegynt

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg fanen kommende bookinger og velg forespørselen du ønsker å avbestille.

3. Når bookingen er åpen, finner du den grå boksen med detaljer om tjenesten. Velg Avbestill booking.

4. Velg en årsak til avbestillingen og inkluder detaljer om hvorfor du avbestiller. Denne meldingen går rett til Rover kundeservice, og hundeeieren vil ikke se den. Velg Send forespørsel.

6. Velg Ja, jeg vil avbestille for å avbestille og gi hundeeieren en refusjon.

Viktig: Et mønster med avbestillinger i siste liten kan føre til en gjennomgang av kontoen din.