Hvordan kan jeg se gjennom betalingene fra bookingene mine på Rover?

Betalingsseksjonen på Rover-kontoen din tillater deg å sjekke og holde oversikt over betalinger for tidligere bookinger. Følg disse trinnene for å se betalingshistorikken din:

1. Gå til Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Vis betalinger og rabattkoder nedenfor Rover-saldo.

3. Betalingshistorikken er delt inn i fem faner: Fortjenester, Forventet fortjeneste, Utbetalinger, Betalinger og Annet. Hver fane har en komplett liste med alle tilhørende betalinger eller bookinger. De sorteres etter dato.

Her er en oversikt over hver del:

• Fortjenester: Alle de fullførte bookingene dine.
  • Forventet fortjeneste: Pågående eller kommende bookinger som enda ikke har blitt utbetalt.
  • Utbetalinger: Midler du har tatt ut fra Rover via bankkontoen din.
  • Betalinger: Bookinger som du har gjennomført som eier for dine egne hunder.
  • Annet: Kuponger og diverse kontogebyrer.

For mer informasjon om hvordan du styrer betalingene dine fra kontoen din, sjekk ut denne artikkelen

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom kl. 09.00 og 18.00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.