Hvordan kontakter jeg hundeeiere gjennom mobilappen?

Åpen kommunikasjon er nøkkelen til ethvert godt forhold. Derfor har vi gjort det enkelt å holde kontakten med hundeeiere gjennom Rovers mobilapp.

Når du har fått kontakt med en eier, vanligvis etter at eieren har kontaktet deg, kan du fortsette kommunikasjonen via meldinger i Rover-appen. Slik gjør du det:

1. Velg Innboks nederst på skjermen.
  2. Velg Ventende for pass eller turer som ikke er booket enda, eller Kommende for kommende eller pågående bookede pass.
  3. Velg meldingsboksikonet øverst til venstre på skjermen for å se Tidligere bookinger eller Arkiverte forespørsler.
  4. Velg samtalen du ønsker å fortsette. Du kan skrive en melding og legge ved bilder eller videoer, og deretter velge send.

Kontakte hundeeiere under turer, drop-in-besøk eller dagpass

Du kan også ringe hundeeieren direkte hvis noe dukker opp under turer, drop-in-besøk eller dagpass i appen. Dette er vanligvis forbeholdt nødssituasjoner (f.eks. "Er det greit at Fido spiste det?"), men det kommer an på forholdet mellom deg og hundeeieren.

Slik tar du kontakt under sporing av en tjeneste:

1. Velg Startside nederst på skjermen.
  2. Velg bookingen du sporer.
  3. Velg Ring hundeeieren.

Du kan også kontakte Rovers kundeservice gjennom appen. De er tilgjengelig alle dager i året, og står klare til å hjelpe hvis det oppstår en nødssituasjon eller du er bekymret for velværen til dyret du passer.

Slik tar du kontakt:

1. Velg Startside nederst på skjermen.
  2. Velg bookingen du sporer.
  3. Rull ned og velg Ring Rover.