Hvordan booker jeg med hundeeiere i mobilappen?

For iPhone:

1. Velg Book på nytt nederst på skjermen.
  2. Finn hundeeieren du ønsker å booke med og tjenesten du ønsker å booke. Deretter velger du Book på nytt.
  3. Rediger detaljer som hvor bookingen finner sted, datoen(e) for tjenesten og hvilke hunder du skal passe.
  4. Legg til en melding og velg Send forespørsel.
  5. Hvis du er klar til å booke, velger du Book.

For Android-telefoner:

1. Velg hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen.
  2. Velg Book på nytt.
  3. Finn hundeeieren du vil booke med, og tjenesten du vil booke, og velg Book på nytt.
  4. Rediger detaljer som hvor bookingen finner sted, datoen(e) for tjenesten og hvilke hunder du skal passe.
  5. Legg til en melding og velg den hvite pilen øverst til høyre på skjermen.
  6. Hvis du er klar til å booke, velger du Book.