Hvordan legger jeg til en omtale i appen?

For iPhone:

1. Klikk på Innboks nederst på skjermen.
  2. Klikk på meldings-ikonet øverst i venstre hjørne av skjermen.
  3. Velg Tidligere.
  4. Åpne den bookingen du ønsker å skrive en omtale for.
  5. Velg en stjernerangering nederst på skjermen, og skriv omtalen din. Klikk til slutt på Send omtale.

For Android-telefoner:

1. Klikk på meny-ikonet øverst i venstre hjørne av skjermen.
  2. Velg Tidligere.
  3. Åpne den bookingen du ønsker å skrive en omtale for, og velg Gi vurdering.
  4. Velg en stjernerangering og skriv omtalen din. Klikk til slutt på Send inn vurdering.