Kan dere passe katter og andre dyr?

Her hos Rover elsker vi alle kjæledyr, ikke bare hunder. Selv om det kanskje er slik at hunder står i fokus for det vi driver med, vil du raskt se at vi hos Rover også bryr oss om katter, hamstere, marsvin og andre dyr.

Merk: Det finnes andre dyr, for eksempel slanger eller hester, som ikke passer så bra her hos Rover — sjekk brukervilkårene for å lese mer om slike dyr.

Opprett en profil for hvert kjæledyr og book tjenesten gjennom Rover, akkurat som du ville ha gjort for en hund. Når du skal angi rase i profilen for andre kjæledyr enn hunder, velger du "katt" for katter og "andre kjæledyr" for eventuelle andre kjæledyr du har.

Tips: For visse dyr trenger du noen som kan komme hjem til deg. Vi tipper at for eksempel gullfisken din ikke er så lett å transportere.

Slik finner du noen som tilbyr pass av katter

1. Gå til Rover.com og velg knappen Søk etter hundepassere.

2. Skriv inn postnummeret ditt øverst på siden. Velg forstørrelsesglassikonet.

3. Til venstre på siden finner du en liste med filtre. Kryss av for Kattepass under Tilleggstjenester.

Bla gjennom hundepassere som tilbyr seg å passe katter i området ditt. Gå inn på deres profiler for å lese mer om dem, og velg Kontakt for å starte samtaler.