Hvordan lager jeg en profil for en katt?

Fremgangsmåten for å opprette en profil for en katt er svært lik som for en hund – bare velg "katt" i listen der du blir bedt om å oppgi kjæledyrets rase. Du finner mer detaljerte instruksjoner nedenfor.

1. Gå til Min side eller Profil ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Legg til kjæledyr fra Min side eller profilen din.

3. Velg Katt.

Rovers tips: Jo mer detaljert profilen til katten din er, desto bedre forståelse vil hundepasseren eller kattepasseren hos Rover ha for kattens behov — det gjør bookingen mer vellykket for alle.

4. Velg Lagre. Det er alt!