Hvordan sletter eller skjuler jeg bilder?

Hvis du vil oppdatere bildene på kontoen din, eller skjule et bilde av et hundepass, kan du gjøre dette rett fra profilen din på Rover. I denne artikkelen forteller vi hvordan du:

Skjule bilder av et hundepass

Vi oppfordrer alle hundepassere og hundeluftere på Rover til å holde hundeeiere oppdatert med bilder under hver booking. Hundepasserens innstillinger bestemmer om bildene de sender vises på Rover-profilen deres eller andre offentlig tilgjengelige steder på nettstedet.

Vi forstår at du som hundeeier kanskje foretrekker at noen av disse bildene holdes privat, så du kan alltids skjule et bilde fra et pass. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Deretter velger du Profil.

2. Velg Vis under hundens navn.

3. Velg bildet du ikke vil skal vises til alle, og velg Skjul bilde. Etter at et bilde er skjult, er det kun du og hundepasseren som kan se det.

Oppdatere profilbildet ditt

Kontoen din bør alltid ha et bilde, så det kan være en god idé å oppdatere det til noe nytt fremfor å slette det. Slik bytter du profilbildet ditt:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Deretter velger du Profil.

2. Finn delen Kontoinformasjon og velg Oppdater.

3. Velg Last opp bildet ditt og velg et bilde fra datamaskinen din.

4. Et hurtigvindu vil be deg om å beskjære bildet. Velg Legg til.

5. Rull ned og velg Lagre. Nå er du klar!

Slette bilder i profilen til en hund

Slik sletter du enkelt et bilde fra profilen til hunden din:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Deretter velger du Profil.

2. Velg Rediger nedenfor hundens navn.

3. Rull ned til Last opp bilder av hunden din.

4. Hold markøren over et bilde og velg papirkurvikonet som dukker opp.

5. Et hurtigvindu vil stille deg spørsmålet "Er du sikker på at du vil slette dette bildet?" Velg OK. Det er alt!