Innboks Hjelp

Hvordan sletter eller skjuler jeg bilder?

Hvis du vil oppdatere bildene på kontoen din eller skjule bilder fra en booking, kan du gjøre dette rett fra profilen din på Rover. I denne artikkelen forteller vi hvordan du:

 

Skjul bilder fra en booking

Vi oppfordrer alle hundepassere og hundeluftere på Rover til å holde hundeeiere oppdatert med bilder under hver booking. Hundepasserens innstillinger bestemmer om bildene de sender vises på Rover-profilen deres eller andre offentlige steder på plattformen.

Vi forstår at du som hundeeier kanskje foretrekker at noen av disse bildene holdes privat, så du kan alltids skjule bilder fra en booking. Slik gjør du det:

  1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Deretter klikker du på Profil.
  2. Velg Se under hundens profil.
  3. Velg bildet du ikke vil at skal være synlig for alle, og klikk deretter på Skjul bilde. Etter at et bilde har blitt skjult, er det kun du og hundepasseren som kan se det.

 

Oppdater profilbildet ditt

Kontoen din må alltid ha et profilbilde, så istedenfor å slette profilbildet ditt kan du oppdatere det til et annet. Slik bytter du profilbilde:

  1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Deretter klikker du på Profil.
  2. Finn ruten som heter Kontoinformasjon og klikk på Oppdater.
  3. Klikk på Last opp bildet ditt, og velg et bilde fra datamaskinen din.
  4. Et pop-up vindu vil be deg om å redigere bildet (dvs. beskjære eller sentrere det som nødvendig). Velg deretter Legg til.
  5. Bla ned til bunnen av siden, og klikk på Lagre. Så er alt klart!

 

Slett bilder fra profilen til en hund

Slik sletter du enkelt et bilde fra profilen til hunden din:

  1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Deretter klikker du på Profil.
  2. Velg Rediger nedenfor hundens navn.
  3. Bla ned til du finner seksjonen Last opp bilder av kjæledyret ditt.
  4. Hold musepekeren over det bildet du ønsker å ta bort og klikk på papirkurv-ikonet som dukker opp.
  5. Et pop-up vindu vil stille deg spørsmålet "Er du sikker på at du vil slette dette bildet?" Velg OK.
  6. Bla ned til bunnen av siden, og klikk på Lagre. Så er alt klart!
Var denne artikkelen nyttig?
av syntes dette var nyttig
Tusen takk for tilbakemeldingen!