Hvordan kan jeg få hjelp til å finne en hundepasser?

Stram tidsplan? Trenger du en hundepasser i siste liten? Har du en hund med spesialbehov, eller en valp som trenger litt ekstra kjærlighet? Rover kundeservice vil hjelpe deg med å finne den perfekte hundepasseren, uten at det koster deg ekstra.

Hvordan fungerer det?

1. Ring Rover kundeservice på +47 800 69 377 eller kontakt oss her for å komme i gang.
  2. Vi vil stille deg noen spørsmål, slik at vi kan opprette en profil for deg på Rover og bli kjent med deg og hunden din.
  3. Vi vil legge til hundepassere i Favoritter på kontoen din eller starte samtaler med hundepassere i området ditt som vi tror passer godt.
  4. Du logger inn og bestemmer deg for hvilken hundepasser som passer best for deg og hunden din. Derfra kan du snakke med hundepasserne og booke den du tror passer best for deg.