Hvordan booker jeg på nytt med en hundepasser eller hundelufter?

Likte du den forrige hundepasseren eller hundelufteren din? Det er enkelt å be om å booke med dem igjen, rett fra Min side:

1. Gå til Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Min side.

2. Rull ned til book på nytt og finn hundepasseren eller hundelufteren du ønsker å booke. Velg Book på nytt.

3. Du vil da bli omdirigert til hundepasserens profil, der det vises et hurtigvindu. Fyll ut detaljene for den neste bookingen din og velg Send.

4. Forespørselen din blir sendt til hundepasseren. Det er alt!

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du går fra forespørsel til booket tjeneste, kan du sjekke denne artikkelen om hvordan du booker med en hundepasser.