Hva om bookingforespørselen min utløper?

En bookingforespørsel utløper hvis den ikke godtas innen 72 timer. Hvis forespørselen utløper, men du fortsatt ønsker å booke med hundepasseren, kan du sende hundepasseren en melding i den utløpte forespørselen for å få igang samtalen igjen:

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Gå til fanen Ventende forespørsler. Velg den utløpte forespørselen. (Merk: Hvis de opprinnelige datoene for tjenesten har passert, finner du forespørselen i fanen Arkiverte forespørsler.)

3. Send hundepasseren en melding. Hvis hundepasseren svarer, og ønsker å booke tjenesten, kan du starte bookingprosessen på nytt innenfor den samme forespørselen.

4. Finn den grå boksen til venstre og velg Book nå.

5. Se gjennom detaljene for tjenesten, legg inn betalingsinformasjon og velg Send forespørsel om å booke.

6. Hundepasseren må godta forespørselen innen 72 timer. Tjenesten har blitt booket så snart hundepasseren godtar forespørselen.