Hvordan vet jeg at tjenesten har blitt booket for hunden min?

En tjeneste betraktes som booket så snart du har betalt for bookingen og hundepasseren har godtatt bookingforespørselen. Er du ikke sikker på om tjenesten har blitt booket enda? Her er to måter du kan vite det på:

Bekreftelse via e-post

Du vil motta en bekreftelse via e-post fra Rover så snart tjenesten er booket.

Rover-innboksen

Når en tjeneste står oppført i delene Kommende bookinger eller Tidligere bookinger i innboksen din på Rover, betyr det at den pågående/kommende eller tidligere tjenesten har blitt booket. Følg disse trinnene for å gå til mappen Kommende/tidligere bookinger:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på siden.

2. Velg Kommende bookinger eller Tidligere bookinger.

Hvis du ikke finner bookingen i delene Kommende bookinger eller Tidligere bookinger i innboksen, kan du sjekke delene Ventende forespørsel og Arkiverte forespørsler. Hvis forespørselen venter på svar, eller er arkivert, betyr det at tjenesten ikke er booket enda – altså at du må betale for bookingforespørselen og/eller at hundepasseren må godta den. Sjekk denne artikkelen for mer informasjon om bookingprosessen.