Hvordan kontakter jeg en hundepasser eller hundelufter?

Flott, du har funnet en perfekt hundepasser eller hundelufter på Rover og ønsker å starte en samtale. Slik får du ballen til å rulle:

1. Gå til hundepasserens profil og velg knappen Kontakt. (Hvis du bruker Rovers iPhone-app, velger du kontakt denne hundepasseren. På Android-appen velger du blyantikonet.)

2. Fyll ut skjemaet i hurtigvinduet som dukker opp. Inkluder tjenesten(e) du vil booke, datoen(e) du vil booke på, hunden(e) dine, tidspunktet for tjenesten og en melding til hundepasseren.

Merk: For å beskytte hundepasseres og hundelufteres privatliv, oppgir vi ikke kontaktinformasjon før en tjeneste er booket. Dessuten kan du sende alle meldinger gjennom Rovers nettsted eller app, selv etter at passet er booket — så enkelt er det.

3. Spør hundepasseren eller hundelufteren om dere kan avtale et første møte. Dette er muligheten din til å bli kjent med dem i person og forsikre deg om at de passer for deg og hunden din.

4. Etter et vellykket første møte kan enten du eller hundepasseren din velge Book nå fra samtalen deres på Rover. Tjenesten er ferdig booket så snart både du og hundepasseren eller hundelufteren har godtatt den.

Booking gjennom Rover sikrer ikke bare at kontoen din overholder brukervilkårene, det gir deg også tilgang til støtte året rundt, Rover-garantien og en trygg og praktisk måte å betale på.

Ta en titt på artikkelen for hvilke spørsmål du bør stille på et første møte og relaterte artikler om booking og betalinger for mer informasjon.