Hvordan legger jeg til eller fjerner et betalingskort fra kontoen min?

Det er trygt og enkelt å administrere betalingsinformasjonen din, rett fra profilen din på Rover. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.

2. Under Kontoinformasjon, klikk på Oppdater.

3. Klikk på Betalingsmåter.

4. Hvis du ikke har noen kort lagret på kontoen din, kan du nå legge til et nytt kort.

5. Hvis du allerede har et lagret kort, kan du legge til enda et kort, fjerne et kort, eller velge standard betalingsmåte.

• Du kan legge til mer enn ett kort ved å velge Legg til kort etter at du har lagt til det første.
  • Du kan fjerne et betalingskort ved å velge x til høyre for kortdetaljene.
  • Du kan velge standard betalingsmåte ved å klikke i sirkelen ved siden av kortet du ønsker å velge, og deretter velge Bruk som standard betalingsmåte.

Merk: Du kan også legge til et nytt kort når du betaler for en tjeneste.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom kl. 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.