Hvordan legger jeg til eller fjerner et betalingskort fra kontoen min?

Det er trygt og enkelt å administrere betalingsinformasjonen din, rett fra profilen på Rover. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Oppdater under Kontoinformasjon.

3. Velg Betalingsmåter.

4. Hvis ingen kort er lagret på kontoen din, kan du legge til et nytt kort.

5. Hvis du allerede har et lagret kort, kan du legge til et nytt kort, fjerne et kort eller velge standard betalingsmåte.

• Du kan legge til mer enn ett kort ved å velge Legg til kort etter at du har lagt til det første.
  • Du kan fjerne en betalingsmåte ved å velge x til høyre for kortdetaljene.
  • Du kan velge standard betalingsmåte ved å velge alternativknappen ved siden av kortet og velge Bruk som standard betalingsmåte.

Du kan også legge til et nytt kort mens du betaler for å booke en tjeneste. Sjekk denne artikkelen for mer informasjon om å foreta betalinger.