Hva slags informasjon deler Rover?

Rover er opptatt av å etablere et trygt og bekymringsfritt miljø som beskytter personvernet til både hundepassere og hundeeiere.

Det er derfor Rover bruker anonyme telefonnumre både før og etter at en tjeneste har blitt booket, slik at det faktiske telefonnummeret ditt forblir privat — for eksempel når du avtaler et første møte — en hundepasser eller hundeeier kan velge å dele en adresse eller et telefonnummer før tjenesten har blitt booket for å forsikre seg om at de kan møtes i person.

Rover vil opprettholde strenge retningslinjer selv etter at tjenesten har blitt booket. Adressen til en hundepasser vil kun vises hvis tjenesten skal skje hjemme hos hundepasseren.

Les Rovers personvernerklæring for mer informasjon om hvordan informasjon deles.