Hva gjør Rover for å ivareta sikkerheten?

Sikkerheten kommer alltid først. Rover ble grunnlagt med troen på at alle skal ha muligheten til å oppleve den betingelsesløse kjærligheten man får fra en hund. Det er derfor vi jobber hardt for å tilby tjenester som gjør at halene fortsetter å logre og at eierne kan slappe av med god samvittighet.

Du finner følgende på Rover:

• Detaljerte hundepasserprofiler med verifiserte omtaler fra andre hundeeiere.
  • Rover-garantien, som gjelder for alle tjenester som bookes.
  • Trygge, sikre og praktiske betalinger.
  • ID-verifisering for alle hundepassere og hundeluftere.
  • Et kundeserviceteam i verdensklasse støtter deg hele året.
  • Læringssrikt innhold for hundepassere som oppdateres fortløpende.

Les brukervilkårene for mer informasjon.