Hva er anbefalinger, og hvordan får jeg dem?

Anbefalinger er en god måte å vise frem din erfaring med hunder, og gjøre profilen din enda mer attraktiv for nye hundeeiere. Du kan ta kontakt med venner, familie, eller noen du har passet hunder for tidligere, og be dem om å skrive en anbefaling for deg.

Du må be om anbefalinger når du registrerer deg. Disse anbefalingene vil vises til alle på den offentlige profilen så snart profilen din har blitt godkjent. Jo flere anbefalinger du har, jo bedre, da disse hjelper deg med å bygge troverdighet og tiltrekke nye hundeeiere.

Slik ber du om anbefalinger:

1. Gå til profilen din, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen.

2. Velg Anbefalinger nedenfor Hundepasserprofil.

3. Skriv inn e-postadressene til dem du ønsker å be om anbefalinger.

Rover-tips: Pass på at det ikke er mellomrom etter en e-postadresse du skriver inn, da vil du få en feilmelding.

4. Klikk på Be om anbefalinger.

Alt klart — dine forespørsler om anbefalinger er nå sendt!