Hva er anbefalinger, og hvordan får jeg dem?

Anbefalinger er en god måte å vise frem erfaringen din med hunder og gjøre profilen din enda mer attraktiv for nye hundeeiere på. Du kan ta kontakt med venner, familie eller folk du har passet hunder for tidligere for å be dem om å skrive en anbefaling til deg.

Du må be om anbefalinger når du registrerer deg. Disse anbefalingene vil vises til alle på den offentlige profilen så snart profilen din har blitt godkjent. Jo flere anbefalinger du har, jo bedre er det, da de hjelper deg med å bygge troverdighet og tiltrekke nye hundeeiere.

Slik ber du om en anbefaling:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Anbefalinger nedenfor Hundepasserprofil.

3. Skriv inn e-postadressene til personene du vil be om anbefalinger, eller velg Be om anbefalinger via Facebook.

Rover-tips: Pass på at det ikke er noen mellomrom etter en e-postadresse du skriver inn, ellers vil du få en feilmelding.

4. Velg Be om anbefalinger.

Det er alt — forespørslene dine om anbefalinger vil da være sendt.