Hva er Rover?

Rover setter hundeeiere i kontakt med et landsdekkende nettverk av hundeelskere som ikke kan vente med å passe hunden deres. Søk etter hundepassere, personer som tilbyr dagpass og hundeluftere som vil hjelpe deg med å ta deg av hunden din — enten hos dem selv eller hjemme hos deg. Ved å fjerne vanlige hindringer for hundepass sørger Rover for at hunder over hele landet er glade og godt passet på, selv når eierne deres er borte, samtidig som vi gir hundeelskere muligheten til å leve lykkelige og tilfredsstillende liv.

I tillegg til å sette hundeeiere i kontakt med de beste hundepasserne i nabolaget, kan Rover-plattformen by på Rover-garantien for alle tjenester som bookes gjennom Rover, kundeservice hele året og veterinærkonsultasjoner, bilde- og videodeling samt ID-verifisering av hundepassere og hundeluftere.

Klar til å komme i gang? Les brukervilkårene våre og bli en hundepasser i dag.