Hvordan verifiserer jeg identiteten min?

Alle hundepassere er pålagt å bekrefte identiteten sin gjennom verifiseringspartneren vår, Onfido. For å verifisere identiteten din vil du bli bedt å gjøre følgende:

• Laste opp et myndighetsutstedt ID-bevis (f.eks. pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort), i god kvalitet og i farger.
    Merk: Dokumentet må være en .jpg- eller .png-fil (.pdf-filer godtas ikke), med en filstørrelse på mellom 32 kb og 10 mb.
  • Ta et bilde av ansiktet ditt med datamaskinens kamera, eller last opp et tydelig bilde av ansiktet ditt fra datamaskinen eller smarttelefonen din. Dette bildet må være tatt i løpet av de siste 24 timene.

Så snart identiteten din er bekreftet, vil hundepasserprofilen din gjennomgås av hundepasser-teamet vårt, innen 5 virkedager.

Hva gjør du hvis ID-bekreftelsen mislykkes?

ID-bekreftelsen kan avvises av årsakene som nevnes nedenfor. Sørg derfor for at dokumentene du laster opp ikke bryter med noe av følgende:

• Dokumentet du har levert er ikke et av de godkjente dokumentene (f.eks. nasjonalt ID-kort, pass eller førerkort)
  • Dokumentet er delvis tildekket eller havnet utenfor bildet
  • Bildet eller ID-beviset er uskarpt eller har lav oppløsning
  • Du har endret utseende betydelig fra bildet på ID-beviset ditt
  • Bildet viser mer enn én person (eller hund!), eller er ikke et tydelig passbilde som viser hele ansiktet ditt
  • Bildet er kraftig redigert eller stylet
  • ID-dokumentet mangler bilde
  • ID-dokumentet har utløpt

Hvis ID-bekreftelsen avvises av en eller flere av de ovennevnte årsakene, kan du sende dokumentene på nytt og ta hensyn til de ovennevnte retningslinjene. Så snart ID-bekreftelsen er godkjent, vil du kunne fylle ut Rover-hundepasserprofilen din.

Hvis du mistenker at en av de følgende grunnene har ført til at ID-bekreftelsen mislyktes, eller du fortsetter å ha problemer med å bli godkjent, kan du ta kontakt med brukerstøtte på hjelp-no.rover.com, så hjelper vi deg gjerne videre i prosessen:

• Navnet på profilen din stemmer ikke overens med navnet på dokumentet (for- eller etternavn)
  • Fødselsdatoen på profilen din stemmer ikke overens med fødselsdatoen på dokumentet
  • Live bildet du lastet opp (selfien) er eldre enn 24 timer