Hvordan verifiserer jeg identiteten min?

Alle hundepassere må fullføre ID-verifisering gjennom verifiseringspartneren vår, Onfido. Du vil bli bedt om følgende for å verifisere identiteten din:

• Laste opp gyldig legitimasjon, for eksempel pass, førerkort osv.
  • Ta et bilde av ansiktet ditt med webkamera eller laste opp et tydelig bilde av ansiktet fra datamaskinen din.

Profilen din sjekkes av teamet vårt innen fem virkedager etter at identiteten din er verifisert.