Hvordan verifiserer jeg identiteten min?

Alle hundepassere er pålagt å bekrefte identiteten sin gjennom verifiseringspartneren vår, Onfido. For å verifisere identiteten din vil du bli bedt å gjøre følgende:

• Laste opp et myndighetsutstedt ID-bevis (f.eks. pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort), i god kvalitet og i farger.
    Merk: Dokumentet må være en .jpg- eller .png-fil (.pdf-filer godtas ikke), med en filstørrelse på mellom 32 kb og 10 mb.
  • Ta et bilde av ansiktet ditt med datamaskinens kamera, eller last opp et tydelig bilde av ansiktet ditt fra datamaskinen eller smarttelefonen.

Så snart identiteten din er bekreftet, vil hundepasserprofilen din gjennomgås av hundepasserteamet vårt, innen 5 virkedager.

Hva gjør du hvis ID-bekreftelsen mislykkes?

ID-bekreftelsen kan avvises av årsakene som nevnes nedenfor. Sørg derfor for at dokumentene du laster opp ikke bryter med noe av følgende:

• - Du har endret utseende betydelig fra bildet på ID-beviset ditt
  • - Bildet eller ID-beviset er uskarpt eller har lav oppløsning
  • - Bildet viser mer enn én person (eller hund!) eller er ikke et tydelig passbilde som viser ansiktet ditt
  • - Bildet er kraftig redigert eller stylet
  • - ID-dokumentet mangler bilde
  • - Navnet på dokumentet samsvarer ikke med navnet i Rover-profilen din
  • - Dokumentet du har levert er ikke et av de godkjente dokumentene (f.eks. nasjonalt ID-kort, pass eller førerkort)

Hvis ID-bekreftelsen avvises av en eller flere av de ovennevnte årsakene, kan du sende dokumentene på nytt og ta hensyn til de ovennevnte retningslinjene. Så snart ID-bekreftelsen er godkjent, vil du kunne fylle ut Rover-hundepasserprofilen din. Hvis du fortsatt har problemer, kan du ta kontakt med brukerstøtte på hjelp-no.rover.com, så hjelper vi deg gjerne med prosessen.