Er hundepasserprofilen min godkjent?

Rover vil sende deg en e-post så snart profilen din er godkjent, men du kan sjekke profilens status på noen andre måter, som vi går gjennom nedenfor.

Profilbanner

Hvis du logger på Rover-kontoen din på en datamaskin eller i en nettleser, og du nylig har blitt godkjent, vil du se banneret nedenfor. Dette betyr at profilen din er godkjent og aktiv! Merk: dette banneret vil forsvinne så snart profilen din har vært aktiv i noen uker.

Vis profilen

Du kan bekrefte at profilen din er godkjent og aktiv ved å vise den. Slik gjør du det:

1. Logg inn på Rover-kontoen din på en datamaskin eller i en nettleser.

2. Gå til Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

3. Velg Vis profil øverst til venstre på skjermen.

4. Sjekk delen Priser til høyre på profilen din.

• Hvis profilen din ikke er godkjent enda, vil du se teksten "kommer snart" ved siden av tjenestene du tilbyr: