Hvordan blir jeg en kattepasser på Rover?

Er du kun interessert i å passe katter? Ikke noe problem! Du starter profilen din som kattepasser akkurat på samme måte som du ville ha opprettet en hundepasserprofil.

1. Velg lenken Bli hundepasser øverst på siden.

Her vil du lære litt om fordelene med å bli en hundepasser, inkludert friheten til å sette dine egne priser og tilgang til kundeservice året rundt.

2. Velg Kom i gang.

3. Bygg opp profilen din. Spørsmålene vil være mest fokusert på hunder, så prøv å svare på dem som om det var spørsmål om katter. Gjør profilen din mer fokusert på katter ved å fremheve erfaringen din med katter i beskrivelsen, overskriften, bilder osv., slik at hundeeiere får med seg at det er kattene deres du vil passe.

4. Når profilen din er ferdig og sendt inn, vil teamet vårt gå gjennom profilen.