Hvordan legger jeg til kattepass og tilleggstjenester på profilen min?

Vis hundeeiere de unike ferdighetene dine og tiltrekk hundeeiere som er på utkikk etter bestemte tjenester ved å legge til tilleggstjenester på profilen din. La oss først gå over hva slags tilleggstjenester og priser du kan legge til. Deretter vil vi gå nærmere inn på hvordan du legger til og fjerner dem fra profilen din.

Tilgjengelige tilleggstjenester og priser

• FerieprisDøgnpris for bookinger i ferier.
  • Pris for ekstra hundHver ekstra hund fra samme hundeeier.
  • Pris for forlenget pass: Døgnpris pr. hund for lengre bookinger.
  • Omsorg for valpFor valper som er under ett år gamle.
  • Bading og hundestell
  • Henting og levering
  • Kattepass

Legge til tilleggstjenester på profilen din

Legg til tilleggstjenester på profilen din ved å oppgi en pris for hver tilleggstjeneste du vil tilby. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Tjenester/priser og velg Priser.

3. Velg + Tilleggspriser under hver hovedtjeneste du tilbyr.

4. Oppgi prisen i kroner for hver tilleggstjeneste du ønsker å tilby. La feltet for pris stå tomt for tjenestene du ikke ønsker å tilby.

Merk: Du kan tilby bading og hundestell samt henting og levering gratis hvis du vil. Dette gjør du ved å sette et kryss i ruten Tilby gratis under disse tjenestene.

5. Hvis du tilbyr mer enn én hovedtjeneste, følger du trinn 3 og 4 for hver av dem.

6. Rull ned og velg Lagre. Det er alt!

Eiere kan se hvilke tilleggstjenester du tilbyr fra profilen din, like ovenfor knappen Kontakt. Velg Tilleggstjenester og priser for å ta en titt.

Fjerne tilleggstjenester fra profilen din

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Tjenester/priser og velg Priser.

3. Velg + Tilleggspriser under hver hovedtjeneste du tilbyr.

4. Slett prisen eller fjern krysset i ruten "Tilby gratis" for hver tjeneste du ikke lenger ønsker å tilby.

5. Rull ned og velg Lagre. Det er alt!