Hvordan legger jeg til kattepass og tilleggstjenester på profilen min?

Vis eiere de unike ferdighetene dine, og tiltrekk eiere som er på utkikk etter bestemte tjenester ved å legge til tilleggstjenester på profilen din. La oss først gå over hva slags tilleggstjenester og priser du kan legge til, før vi deretter går nærmere inn på hvordan du legger til og fjerner dem fra profilen din.

Tilgjengelige tilleggstjenester og priser

• Pris for høysesongDøgnpris for bookinger i ferier og høytider.
  • Pris pr. ekstra hundHver ekstra hund fra samme hundeeier.
  • Pris for utvidet booking: Døgnpris pr. hund for lengre bookinger.
  • Pris for valperFor valper som er under ett år gamle.
  • Bad og hundestell
  • Henting og levering
  • Kattepass
  • Pris pr. ekstra katt

Hvordan legge til tilleggstjenester på profilen din

Legg til tilleggstjenester på profilen din ved å oppgi en pris for hver tilleggstjeneste du ønsker å tilby. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt oppe i høyre hjørne, og deretter Profil.

2. Klikk på Priser, under Tjenester / priser.

3. For hver hovedtjeneste du tilbyr, klikk på + Tilleggspriser under tjenesten.

4. Oppgi prisen i kroner for hver tilleggstjeneste du ønsker å tilby. La prisfeltet stå tomt for tjenestene du ikke ønsker å tilby.

Merk: Du kan tilby bad og hundestell gratis, hvis du ønsker. Dette gjør du ved å sette et kryss i ruten Tilby gratis under denne tjenesten.

5. Hvis du tilbyr mer enn én hovedtjeneste, følger du trinn 3 og 4 for hver av dem.

6. Bla ned og klikk på Lagre - så er alt klart!

Eiere kan se hvilke tilleggstjenester du tilbyr fra profilen din, ved å klikke på en lenke rett under tjenestene dine. Klikk på Se ytterligere tjenester og priser for å ta en titt.

Hvordan fjerne tilleggstjenester fra profilen din

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt oppe i høyre hjørne, og deretter Profil.

2. Klikk på Priser, under Tjenester / priser.

3. For hver hovedtjeneste du tilbyr, klikk på + Tilleggspriser under tjenesten.

4. Slett prisen, eller fjern krysset i ruten Tilby gratis, for hver tjeneste du ikke lenger ønsker å tilby.

5. Bla ned og klikk på Lagre - så er alt klart!