Kan Rover sende meg tekstmeldinger og SMS-varsler?

Absolutt — varsler via SMS er en smart og effektiv måte å holde kontakten med Rover mens du er på farten. Slik velger du alternativer for varsler:

1. Gå til innstillingene dine ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Innstillinger.

2. Vi anbefaler deg å aktivere alle tekstmeldinger, for å hjelpe deg med å styre kontoen din, men hvis du vil kan du deaktivere alle tekstmeldinger ved å slå av sirkelen til høyre slik at den blir hvit.

3. Du kan aktivere alle tekstmeldinger ved å slå på sirkelen til høyre slik at den blir grønn.

4. Når det er aktivert, kan du velge telefonnummeret du ønsker å motta varsler på.

5. Du kan også sette opp tidspunkter der du ikke er tilgjengelig. For eksempel kan du utsette meldinger om natten til neste morgen. Slå på inaktive tidspunkter ved å slå på sirkelen til høyre slik at den blir grønn.

6. Deretter kan du velge blant en rekke varslingsalternativer for nye forespørsler, nye meldinger, nye bookingforespørsler, avslåtte bookinger, bekreftede bookinger, markedsføringsmeldinger m.m. i fanen Varsler. Slå på sirklene til grønt for å aktivere, eller til hvitt for å slå dem av.

7. Velg Lagre innstillinger. Nå er du klar!