Hvordan legger jeg til og redigerer bilder på profilen min?

Bilder er en viktig del av profilen din på Rover - og vi kan vel alle være enige om at bilder av hunder og menneskene deres i tillegg er ganske søte. I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du:

Legg til bilder

Gode bilder er tydelige, tatt under gode lysforhold, og inkluderer smilende ansikter og glade hunder. Slik legger du til bilder på profilen din:

Oppdater profilbildet ditt

Dette bildet vil vises ved siden av navnet ditt i søkeresultatene, og i meldinger når du kommuniserer med kjæledyreiere.

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt, og deretter på Profil.
  2. Finn boksen med overskrift Kontoinformasjon, og klikk på Oppdater.
  3. Klikk på Last opp bildet ditt, og velg et bilde.
  4. Et pop-up vindu vil be deg om å beskjære bildet om nødvendig. Velg Legg til.
  5. Bla ned til bunnen av siden, og velg Lagre og fortsett - så er du ferdig!

Last opp bilder til galleriet

Vi anbefaler bilder med høy oppløsning (minst 750 x 500 piksler), gode lysforhold, det smilende ansiktet ditt, kjæledyrene dine, eller hjemmet ditt. Bildene i bildegalleriet ditt gir kjæledyreiere en idé om hvem du er ,og hvordan du vil ta vare på kjæledyret deres.

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt, og deretter på Profil.
  2. Finn boksen med overskrift Hundepasserprofil, og klikk på Bilder.
  3. Klikk på Last opp et bilde fra datamaskinen og velg minst ett bilde.
  4. Når bildet er ferdig lastet opp klikker du på Lagre og fortsett - så er du ferdig!

Omorganiser bilder

Når du har en fin samling med bilder på profilen din vil du kanskje endre rekkefølgen på dem, enten for at bildene skal fortelle en bedre historie, eller for å vise de nyeste bildene dine først. Det er enkelt å omorganisere bildene dine, slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt, og deretter på Profil.
  2. Finn boksen med overskrift Hundepasserprofil, og klikk på Bilder.
  3. Klikk på det bildet du har lyst til å flytte, og dra det til den posisjonen du ønsker (husk å holde inne museknappen mens du drar det).
  4. Når bildene er i den rekkefølgen du ønsker klikker du på Lagre og fortsett - så er du ferdig!

Rediger bildetekster

Du kan fortelle kjæledyreiere om bildene dine ved å legge til bildetekster. Rovers tips: Hold bildetekstene dine korte, positive, og vennlige for å gjøre et godt inntrykk.

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt, og deretter på Profil.
  2. Finn boksen med overskrift Hundepasserprofil, og klikk på Bilder.
  3. Hold musepekeren over det bildet du ønsker å skrive en bildetekst for, og klikk på blyant-ikonet som dukker opp.
  4. Et pop-up vindu vil vise bildet ditt og et felt hvor du kan skrive inn bildeteksten din. Skriv inn bildeteksten og klikke på Lagre bildetekst - så er du ferdig!

Slett bilder

Du kan slette bilder du tidligere har lastet opp til bildegalleriet ditt - slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt, og deretter på Profil.
  2. Finn boksen med overskrift Hundepasserprofil, og klikk på Bilder.
  3. Hold musepekeren over det bildet du ønsker å slette, og klikk på søppelspann-ikonet som dukker opp.
  4. Et pop-up vindu vil stille deg spørsmålet "Er du sikker på at du vil slette dette bildet?". Klikk på OK - så er det gjort!