Hvordan legger jeg til og redigerer bilder på profilen min?

Bilder er en viktig del av profilen din på Rover — og vi kan vel alle være enige i at bilder av hunder og menneskene de er sammen med er ganske søte. I denne artikkelen forteller vi hvordan du:

Legge til bilder

Gode bilder er tydelige, tatt med gode lysforhold og inkluderer smil, ansikter og glade hunder. Slik legger du til bilder på profilen din:

Oppdatere profilbildet ditt

Dette bildet vil vises ved siden av navnet ditt i søk, og i meldinger når du kommuniserer med hundeeiere.

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Kontoinformasjon og velg Oppdater.

3. Velg Last opp bildet ditt og velg et bilde.

4. Et hurtigvindu vil be deg om å beskjære bildet. Velg Legg til.

5. Rull ned og velg Lagre og fortsett. Det er alt!

Oppdatere forsidebildet ditt og andre bilder

Forsidebildet er det største bildet på profilen din. Vi anbefaler et bilde med høy oppløsning (minst 750 x 500 piksler) og gode lysforhold av det smilende ansiktet ditt eller deg foran boligen din. Ekstra bilder gir hundeeiere en fornemmelse av hvem du er og hvordan du vil ta vare på hunden deres.

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Hundepasserprofil og velg Bilder.

3. Velg Last opp et forsidebilde.

4. Et hurtigvindu vil be deg om å beskjære bildet. Velg Legg til.

5. Rull ned for å legge til minst ett bilde til (minst 500 x 300 piksler.)

6. Velg Last opp et bilde fra datamaskinen og velg et bilde.

7. Velg Lagre og fortsett når bildet er lastet opp. Det er alt!

Omorganisere bilder

Når du har en samling med flere bilder på profilen din, kan du endre rekkefølgen på dem, enten for at bildene skal fortelle en bedre historie eller for å vise de nyeste bildene først. Det er lett å omorganisere bildene din. Slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Hundepasserprofil og velg Bilder.

3. Rull ned til Bildegalleri kreves.

4. Velg bildet du vil flytte og dra det dit du vil ha det (hold inne museknappen mens du drar det.)

5. Velg Lagre og fortsett når bildene er i rekkefølgen du vil ha dem i. Det er alt!

Redigere bildetekster

Du kan fortelle hundeeierne om bildene dine ved å legge til bildetekster. Rovers tips: Hold bildetekster korte, positive og vennlige for å gjøre et godt inntrykk på hundeeiere.

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Hundepasserprofil og velg Bilder.

3. Rull ned til Bildegalleri kreves.

4. Hold markøren over et bilde og velg blyantikonet som dukker opp.

5. Et hurtigvindu vil vise bildet ditt og et felt der du kan skrive inn en bildetekst. Skriv bildeteksten og velg Lagre bildetekst. Det er alt!

Slette bilder

Du kan slette de ekstra bildene du har lastet opp til profilen din — slik gjør du det:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt og deretter Profil.

2. Finn delen Hundepasserprofil og velg Bilder.

3. Rull ned til Bildegalleri kreves.

4. Hold markøren over et bilde og velg papirkurvikonet som dukker opp.

5. Et hurtigvindu vil stille deg spørsmålet "Er du sikker på at du vil slette dette bildet?" Velg OK. Det er alt!